Home‎ > ‎Omgeving‎ > ‎

Wandelen

Vanuit de vakwerkboerderij kunt u kiezen uit verschillende prachtige wandelingen. U kunt hierbij kiezen uit georganiseerde wandelroutes (de paden zijn d.m.v. gekleurde paaltjes gemarkeerd). In het huisje liggen verschillende stafkaarten waarbij de routens (van 4 tot en met 35 kilometer) zijn aangegeven.
 
Ook kunt u naar eigen inzicht een wandelroute uitzetten.
 
Zo ligt Slenaken op ongeveer 50 minuten wandelafstand waarbij u de stroming van de Gulp volgt. Dwars door de, door schapen en koeien begraasde akkerlanden, volgt u de route die met ieder seizioen weer een andere verrassende blik geeft.
 
Naar Gulpen zal ruim een uur wandelen zijn. Hier voert de route u behalve langs de stroming van de gulp u ook door de bossen. Na een fraaie wandeling kunt u in het centrum van Gulpen genieten van het gebrouwen gerstenat van de Gulpener bierbrouwerij. Als u tijdig reserveert kunt u deze wandeling combineren met een bezoek aan de brierbrouwerij.

Een eigen route voorbereiden? Op de website wandelgidszuidlimburg.com kunt u een wandelroute zelf samenstellen en printen.
Opmerkingen